íRATKOZZON FEL HíRLEVELÜNKRE
Figyelünk egymásra

Útjára indul az Erdélyi Konzultáció


MEGOSZTÁS23 hozzászólás
csinaljanak valamit munkanelkul;i lettem 2 gyerek bank a leepitesuk miat a belugyminiszteriumban
Tisztelettel kérem az RMDSZ szenátorait és képviselőit: valamit próbáljanak tenni, a Bihar megyei Szalárd, Szentimre és Hodos lakóiért, mert naponta 10 szer is meg szakad az áramszolgáltatás!!! Voltam Nagyváradon július 8.-án ebben az ügyben az RMDSz titkárságán. Megigérték, hogy tájékoztatnak majd adolgok alakulásáról. Várom... A mai napon: 14 július, is többször megszakadt az áramellátás!!!
Kedves Moderátor, örülök, hogy nem jelent meg a korábbi hozzászólásom. Ugyanis azt nem jelenitik meg, ami igaz. :) Majd máshol is terjesztem a komornyikos példázatot.
Csak az nem elegedett az RMDSZ munkajaval aki a munkat nem ertekeli,erdekkepviselet nelkul meg megtapasztalhatjuk mindannyian,hogy milyen lehet...de eleg a szomszedos szlovakiat szemugyre venni s maris izelitot kapunk ebbol. Ra sem merek gondolni mi lesz ha roman ajku vezetoinktol fogunk fuggeni...
Szép álom lenne, hogy EGY erős képviselete legyen a magyarságnak, de egy komornyikot, aki hazudik, becsap,hiteget s elcsalja a bizalmamat, akkor sem tartunk meg, ha nem kerül a helyébe senki. Nehéz és rossz, de büszkén viseljük, mintsem egy csalárddal éljünk egy házban.


Teljesen igaza van,csak annyit tenek meg hozza,hogy miutan megkapjak szavazatainkat elfelednek sot eladnak benunket,hogy tovabb noveljek pocakjaikata tolunk kapott nagy fizetesekkel meg gornyestven benunket ado es illetekek emelesevel ossze hordvan nekunk hetet-havat!!

Az RMDSZ-tol,egy ereljes es kemeny fellepest var az egyszeru valasztopolgar.Az igergetesekbol, a nyalasbol,es a meghunyaszkodasbol elegunk lett.Kiabrandito!!! Foleg a helysegnevtablak eltunese,meg a Iorga fele felirat kihelyezese utan,es nemcsak.A kolozsvari napok megrendezesekor,hol voltak az RMDSZ-es tanacsosok,az alpolgarmesterunk?Ki engedelyezte a szinpadok felallitasat a templomok mellett,vagy eppenseggel a toveben.(lasd.a karolina teri szinpadot).Egyesek mar az ISTENT sem tisztelik,nemhogy MATYAS KIRALY lovasszobrat.Mit tettek a helyi hatossagok,az illetekes szervek a penteki napon,amikor a civilizalatlan,csurhe nepseg,valosaggal ellepte a szoborcsoportot.Semmit! A rendorok,csendorok,polgarorok sokassaga egymas mellett allt es bamult,es nem szolitottak meg senkit,nem buntettek meg senkit.Felhaborito es egy egesz nemzetet serto dolgok tortentek az utobbi idoben.(pl.az aradi Szabadsag szobor meggyalazasa stb).Bezzeg,ha forditva tortenne mindezz,lennenek buntetesek,letartoztatasok,megfelemlitesek.Es meg a gardistakat kritizaljak.De a becsulet,a hit, a huseg,es a gerincesseg meg nemhalt ki az erdelyi magyar emberekbol teljesen.Igyhat lehet remenykedni...
Kivancsi vagyok kiteszik e a velemenyem. Semmi serto nincs benne, csak az igazsag.

Hat ezt az otletet is sikerult elnyalni, most a fidesztol :). Vegul is a cel a lenyeg. Csakhat, kestek vele ugy 15 evet :)))). Remelem angliaban, ahova koltozok ott lehetek majd arra, hogy magyar vagyok. Rmdsz eredmenylista Nagyvaradon: -Az olaszi temeto elgyalultatasa... vegre a romanok tancolhatnak az oseink fejen..... - A Rulikowsky temetoben talalhato magyar honved sirok eltuntetese es kizarolagosan roman nemzetisegu honfitarsaink szamara valo kiosztasa. - Az utcanevek 2%a magyar vonatkozasu. - A lepcsohazunkban 1990ben 2 roman csalad lakott a 34bol. Most 5 magyar a 34bol. - Magyarveresek (eltussolt) Bihar megye szerte. - Az osszes magyar vonatkozasu Nagyvaradi emlekmu megrongalasa. ....... te jo eg es meg estig folytathatnam.

Az RMDSZ érzi, hogy kicsúszik a lába alól a talaj. Beszéltem egy parlamenti képviselővel aki komolyan aggódik, hogy nem éri el az RMDSZ az 5 százalékot. Szerintem ez a politikai ötlet már későn érkezett. Miért nem a kormányba lépés előtt kérdezték meg az embereket? Természetesen megkérdezhették volna azelőtt is hogy magyar iskolákat zártak be, osztályokat vontak össze, fizetéseket vontak le, nyugdíjakat adóztattak meg, kisvállalkozásokat hoztak lehetetlen helyzetbe és azelőtt is, hogy kórházakat zártak be. Ha ez akkor nem volt fontos akkor mi miért legyünk naivak, hogy ennek a politikai fogásnak naivan bedőljünk? Csak a szavazatainkra van szükségük.
Ilyen szépen elmondani más is eltudja.Az RMDSZ akkor volt jó amikor Domokos Géza volt a főnök.Az utóbbi időben kilopták a talajt maguk alól. Hunorról véleményt mondani nem tudnék.Borboly és Ladányi mindketten jó fejek.Verestóy és Markó...pfuuuuj.
Hat en valaszolok is midnen kerdesukre csak jojjenek es kerdezzenek.Tudom hogy sokat nem szamit a velemneym de hatha megis.Es igen kitoltottem a kerdoivet remelm meghalgatjak az embereket es nem csak egy atveres ez is mind az utobbi par evbe.Udv.
Abszolút jól tudod, kedves „Fustos Szilard”, egy és egyáltalán nem számít a véleményed. Csak a szavazatod. Ez a konzultációsdi is csak azért van, hogy a naivabbjával elhitessék, hogy mennyire fontos nekik a magyarság. Aztán a választások másnapján, amikor megtudják, hogy ismét bejutottak, onnantól csak két dolog fogja őket érdekelni: 1) a bársonyszékek szétosztása a bennfentesek között, 2) a saját zsebük. Magasról tesznek majd a magyarságra, kozultációstól mindenestől. Eddig is így volt, ezután is így lesz.


Teljes mértékben egyetértek önnel. Mint egy nagy szégyenfolt, úgy maradnak fenn a történelem könyvekben.Most már késő. Csak azon gondolkozom, hogy nem-e a román szeku találta ki ezt az UDMR-és kormányzást és ők be is kapták a csalit, azért, hogy többet ne érjék el a minimum 5%-ot.Ezek a politikusok meg is érdemelnék, hogy többet ne páváskodjanak Bukarestben.

Mi a férjemmel ketten kiábrándultunk az RMDSZbõl. Igy az MPP-re fogunk szavazni, a férjem és én is ott próbálunk érvényesülni, hátha jobb lesz.
Mindenkinek joga van mas opciokban gondolkodni, csak eszre kellene venni, hogy a magyarsagnak artunk a megosztassal! Nem vagyunk elegek ahhoz, hogy tobb partot is be tudjunk juttatni, az RMDSZ-t pedig nem lehet csak ugy figyelmen kivul hagyni, ugyis sokkal nagyobb a tamogatottsaga mint az MPP-nek vagy az EMNT vagy EMNP vagy micsodanak.


talan a kedves rmdsz-es uraknak nincs idejuk lehajolni a valszto polgarokhoz,es megkerdezni szemelyesen a problemajukat,nem egyenkent hanem helyi forumokon.bizalom csak szemelyes kozelssegen keresztul alakul ki.nyerjek meg bizalmunkat ,ne gondoljak hogy automatikusan lehet ezt elerni ,es ami meg fontos hogy fen is kell tartani,apolni kell e bizalmi allapotot.
Sok sikert kívánok e nemes feladat elvégzése érdekében.Szivesen segítenék,önkéntesként.
Legyenek alázatosak a munkájukban! Nem magukért tisztségviselők, hanem a választóikért. Sose kezeljék le őket - ne kezeljenek le minket. Krisztusi alázatosságot, szívós munkát és meglesz az eredménye.
A rra a kerdesre, hogy az RMDSZ milyen mertekben figyel oda az emberek gondjaira.......en ugyancsak egy kerdessel valaszolnek: "Oda figyel egyaltalan???" Mert lehet, hogy "FIGYEL", de sajnos nem lattja a "gondokat "!!! SAJNOS !!
Sok sikert! H kell önkéntesként is segíteném ez az akciót.
Kitöltöttem. Van egy olyan kérdés, hogy szerintem az RMDSZ milyen mértékben figyel oda az emberek gondjaira. Ezzel a konzultációval egy hellyel fennebb kerültek a listámon.
Nem újdonság ez a konzultáció, voltak még próbálkozások, mindenesetre ha utána fel is mutatnak valamit belőle, akkor hajrá!A név és email kötelező. Az email nem publikus.