íRATKOZZON FEL HíRLEVELÜNKRE
Figyelünk egymásra

Útjára indul az Erdélyi Konzultáció


MEGOSZTÁS23 hozzászólás
csinaljanak valamit munkanelkul;i lettem 2 gyerek bank a leepitesuk miat a belugyminiszteriumban
Tisztelettel kérem az RMDSZ szenátorait és képviselőit: valamit próbáljanak tenni, a Bihar megyei Szalárd, Szentimre és Hodos lakóiért, mert naponta 10 szer is meg szakad az áramszolgáltatás!!! Voltam Nagyváradon július 8.-án ebben az ügyben az RMDSz titkárságán. Megigérték, hogy tájékoztatnak majd adolgok alakulásáról. Várom... A mai napon: 14 július, is többször megszakadt az áramellátás!!!
Kedves Moderátor, örülök, hogy nem jelent meg a korábbi hozzászólásom. Ugyanis azt nem jelenitik meg, ami igaz. :) Majd máshol is terjesztem a komornyikos példázatot.
Csak az nem elegedett az RMDSZ munkajaval aki a munkat nem ertekeli,erdekkepviselet nelkul meg megtapasztalhatjuk mindannyian,hogy milyen lehet...de eleg a szomszedos szlovakiat szemugyre venni s maris izelitot kapunk ebbol. Ra sem merek gondolni mi lesz ha roman ajku vezetoinktol fogunk fuggeni...
Szép álom lenne, hogy EGY erős képviselete legyen a magyarságnak, de egy komornyikot, aki hazudik, becsap,hiteget s elcsalja a bizalmamat, akkor sem tartunk meg, ha nem kerül a helyébe senki. Nehéz és rossz, de büszkén viseljük, mintsem egy csalárddal éljünk egy házban.


Teljesen igaza van,csak annyit tenek meg hozza,hogy miutan megkapjak szavazatainkat elfelednek sot eladnak benunket,hogy tovabb noveljek pocakjaikata tolunk kapott nagy fizetesekkel meg gornyestven benunket ado es illetekek emelesevel ossze hordvan nekunk hetet-havat!!

Az RMDSZ-tol,egy ereljes es kemeny fellepest var az egyszeru valasztopolgar.Az igergetesekbol, a nyalasbol,es a meghunyaszkodasbol elegunk lett.Kiabrandito!!! Foleg a helysegnevtablak eltunese,meg a Iorga fele felirat kihelyezese utan,es nemcsak.A kolozsvari napok megrendezesekor,hol voltak az RMDSZ-es tanacsosok,az alpolgarmesterunk?Ki engedelyezte a szinpadok felallitasat a templomok mellett,vagy eppenseggel a toveben.(lasd.a karolina teri szinpadot).Egyesek mar az ISTENT sem tisztelik,nemhogy MATYAS KIRALY lovasszobrat.Mit tettek a helyi hatossagok,az illetekes szervek a penteki napon,amikor a civilizalatlan,csurhe nepseg,valosaggal ellepte a szoborcsoportot.Semmit! A rendorok,csendorok,polgarorok sokassaga egymas mellett allt es bamult,es nem szolitottak meg senkit,nem buntettek meg senkit.Felhaborito es egy egesz nemzetet serto dolgok tortentek az utobbi idoben.(pl.az aradi Szabadsag szobor meggyalazasa stb).Bezzeg,ha forditva tortenne mindezz,lennenek buntetesek,letartoztatasok,megfelemlitesek.Es meg a gardistakat kritizaljak.De a becsulet,a hit, a huseg,es a gerincesseg meg nemhalt ki az erdelyi magyar emberekbol teljesen.Igyhat lehet remenykedni...
Kivancsi vagyok kiteszik e a velemenyem. Semmi serto nincs benne, csak az igazsag.

Hat ezt az otletet is sikerult elnyalni, most a fidesztol :). Vegul is a cel a lenyeg. Csakhat, kestek vele ugy 15 evet :)))). Remelem angliaban, ahova koltozok ott lehetek majd arra, hogy magyar vagyok. Rmdsz eredmenylista Nagyvaradon: -Az olaszi temeto elgyalultatasa... vegre a romanok tancolhatnak az oseink fejen..... - A Rulikowsky temetoben talalhato magyar honved sirok eltuntetese es kizarolagosan roman nemzetisegu honfitarsaink szamara valo kiosztasa. - Az utcanevek 2%a magyar vonatkozasu. - A lepcsohazunkban 1990ben 2 roman csalad lakott a 34bol. Most 5 magyar a 34bol. - Magyarveresek (eltussolt) Bihar megye szerte. - Az osszes magyar vonatkozasu Nagyvaradi emlekmu megrongalasa. ....... te jo eg es meg estig folytathatnam.

Az RMDSZ érzi, hogy kicsúszik a lába alól a talaj. Beszéltem egy parlamenti képviselővel aki komolyan aggódik, hogy nem éri el az RMDSZ az 5 százalékot. Szerintem ez a politikai ötlet már későn érkezett. Miért nem a kormányba lépés előtt kérdezték meg az embereket? Természetesen megkérdezhették volna azelőtt is hogy magyar iskolákat zártak be, osztályokat vontak össze, fizetéseket vontak le, nyugdíjakat adóztattak meg, kisvállalkozásokat hoztak lehetetlen helyzetbe és azelőtt is, hogy kórházakat zártak be. Ha ez akkor nem volt fontos akkor mi miért legyünk naivak, hogy ennek a politikai fogásnak naivan bedőljünk? Csak a szavazatainkra van szükségük.
Ilyen szépen elmondani más is eltudja.Az RMDSZ akkor volt jó amikor Domokos Géza volt a főnök.Az utóbbi időben kilopták a talajt maguk alól. Hunorról véleményt mondani nem tudnék.Borboly és Ladányi mindketten jó fejek.Verestóy és Markó...pfuuuuj.